Radioactieve draadstarter

radiator conversie

Radioactieve draadstarter

Heeft iemand hier een radiatorombouw gedaan in een late 92 Cherokee? nou dan wordt het hoog tijd dat je er een begint en wat snelle tips wilt om het op gang te krijgen, dus eindig niet met extra onderdelen, ja het is vrij eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is je nieuwe radiator in de oude radiatorregelklep te steken, nu wanneer het is geïnstalleerd, moet u de ventilatorbladen vervangen door die van uw nieuwe radiator. je kunt de oude radiatordraden afsnijden en rond de randen breeuwen. wanneer het voltooid is, is het belangrijk dat u de inlaatdemper schoonmaakt, de inlaatdemper laat u weten wanneer het systeem goed werkt. Ik weet zeker dat je je alle kleine tips zult herinneren die je op weg hebben geholpen.

U moet een radiatorombouwset op uw voertuig plaatsen voordat het te laat is, u wilt niet wachten tot het aan boord komt of u zit vast aan uw werk. Mijn favoriete forum voor dit soort dingen is "vliegtuigen" omdat ze veel "flyers" hebben, de beste zijn de vroege, maar zelfs de late kunnen je helpen wanneer het tijd is om te gaan vliegvissen radiator ombouw metaal magneet gamma. Als je een forumlid hebt die geen idee heeft waar hij het over heeft en geen idee heeft hoe hij een vraag moet beantwoorden, is het geweldig om daar binnen te springen en hem te helpen. Het is altijd geweldig om te horen dat iemand anders dan uzelf naar een camperforum komt en informatie uit de eerste hand geeft.

Vorige week sprak ik met een man die net zijn nieuwe rig had ontvangen, hij vertelde me dat hij een radiatorombouwset aan boord had en dacht dat het goed zou werken met zijn nieuwe rig, nou ik vertelde hem dat als het gaat werken, het perfect moest zijn, zei ik niet dat het perfect zou werken, maar ik heb hem wel gezegd dat sommige van de dingen die ik adviseerde de kans op problemen met zijn tuigage zouden kunnen verkleinen als het aan boord komt. Een van de dingen die ik hem adviseerde was ervoor te zorgen dat zijn tie-slip schroeven stevig in hun schroefgaten werden geschroefd. Ook als het water goed gaat vasthouden, kun je er net zo goed voor zorgen dat het een goede afdichting heeft en ook de waterpomp en het oliecarter op lekkage controleren, dit zijn twee andere zeer belangrijke rc-componenten. Als ik hem nog een tip zou moeten geven, zou ik het hieronder doen, controleer je tie-slip-schroeven op strakheid en zorg ervoor dat je tuigage er goed omheen zit, ik zei niet dat het gaat vliegen zoals de Superman, alleen een klein beetje advies in het begin.

Meer informatie op: https://radiatorombouwopmaat.nl/