Wat is de beste pan voor gefrituurd voedsel?

Wat is de beste pan voor gefrituurd voedsel?

Wat is de beste pan om vis in te bakken? Je zou denken dat het voor de hand liggend is, maar geloof me, er zijn een paar dingen die je moet weten. Allereerst is het bakken van vis heel anders dan het bakken van vis en in veel opzichten moeilijker. Als je iets bakt met olie moet je heel goed opletten dat de olie niet aan de vis blijft plakken en dan verpest je je friteuse. Eieren zijn een ander probleem. Ze kunnen overal morsen en soms smelt de bodem van de pan gewoon als je er vlees of eieren in doet 24CM verslagen.

Wat is de beste pan om te frituren?

Beste pan om te frituren? Ik zal je het korte antwoord geven: elke goede gietijzeren pan. Je zou komijnzaad kunnen gebruiken als stap één test, maar ze zullen heel snel bruin worden, hoe je het ook probeert te vermijden. Als je goedkoop bent, draai het vuur dan hoog totdat je rook uit de pan ziet komen. Hoe dan ook, als je op zoek bent naar een antwoord op de vraag wat de beste pan is om te frituren, moet je echt overwegen om gietijzer te gebruiken.

Gietijzer is zeer geschikt voor het bereiden van vis, eieren, hamburgers en ander gefrituurd voedsel, omdat het zijn vorm behoudt en niet aan het voedsel blijft plakken. Het is ook erg goed in frituren. Zelfs als de instructies je vertellen om de vis niet op middelhoog vuur te koken, wat prima zou zijn als je je kip- of rundvleesburgers zou frituren, kun je nog steeds vis op middelhoog vuur koken. Je moet er alleen voor zorgen dat de vis op een schoon bord frituurt in plaats van op een rommelig bord.

Klik hier voor meer informatie: Huishoudkoopjes.nl