Wat is een Bullet Journal?

Wat is een  <a href=notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi ” align=”left” style=”max-height:270px; max-width:31% height:auto; width:auto; margin:0px 10px;”>

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal precies? Is het zoiets als een dagboek, alleen met kogels? Welnu, de twee meest voorkomende vormen van tijdschriften zijn de schriftelijke vorm en de digitale vorm. Maar er zijn manieren om deze twee methoden te combineren om een uniek dagboek te maken dat het bijhouden van een dagboek gemakkelijker dan ooit maakt. Dit artikel gaat in op een paar tips voor het maken van een bullet journal met alleen je eigen woorden.

De beste plaats om met uw nieuwe Bullet Journal te beginnen, is door naar de Bullet Journal-site te gaan en de video's te zien die het proces van het maken van dit type dagboek uitleggen. Bekijk eerst de video voor "What is a Bullet Journal", waarin de auteur het dagboek opent en vervolgens een lijst met opsommingstekens opneemt van dingen die hij elke dag wil schrijven. Dit kan een langlopend dagboek zijn, dus het kan even duren om alle dingen op te schrijven die u wilt opnemen. Nadat je je lijst hebt opgenomen, kun je teruggaan naar de Bullet Journal-site en de lijst kopiƫren naar de pagina waarop je dit tijdschrift wilt hebben. De volgende stap is om naar het bord met opsommingstekens te gaan dat u gebruikt en daar eenvoudig uw eigen lijst op te schrijven.

U kunt ook een indexkaart gebruiken om dingen in uw bullet journal bij te houden. Het kan even duren om alles wat je nodig hebt om op een indexkaart te schrijven, op te schrijven, maar indexkaarten zijn goedkoop en ze zijn ook handig omdat ze kunnen dienen als herinnering of iets dat je eraan kan herinneren wat je hebt opgeschreven. -Schrijf uw dagelijkse of maandelijkse dagboek of zet het gewoon op papier zodat u weet waar alles is. Vergeet niet om uw dagboek elke maand op te slaan, zodat u er altijd naar terug kunt kijken. In de toekomst wilt u misschien uw paginatitels wijzigen of zelfs maandelijkse lijsten maken met dingen die elke maand gebeuren. Zoals u kunt zien, kan een bullet-journaal zeer effectief zijn voor het bijhouden van uw toekomstige logboekvermeldingen.

Klik op deze link: Mylovelynotebook.nl