btt

Wat is een Graph Bit Torrent?

 Bitcoin MeesterGraph Bit torrent is een van de meest controversiële torrent-downloads die er zijn. Wanneer u dit type bestand downloadt, geeft u een kopie van het volledige bestand weg, in plaats van slechts een deel ervan.

Als je een kopie maakt, heb je dus niet alleen een spiegel van het bestand, maar ook van het hele ding. Als gevolg hiervan is er veel discussie over wat een Graph Bit-torrent werkelijk is.

Simpel gezegd: wanneer u een volledige film, muziek of video van een website downloadt, downloadt u al dat bestand, in plaats van slechts een klein deel ervan. Vaak maken gebruikers kopieën van deze bestanden om op cd’s te branden of op andere media te zetten. Echter, met een grafiekbit torrent, krijgt u de hele film, in plaats van slechts een klein deel ervan. Er zijn veel websites op internet die deze service aanbieden, maar ze zijn niet allemaal gratis.

Het zou verstandig zijn om elke site te onderzoeken en zelf te beslissen welke het beste bij u past.

Het belangrijkste probleem dat mensen lijken te hebben met dit soort downloaden, is dat het illegaal is. De reden hiervoor is dat de persoon die het bestand heeft gemaakt de consument (jij!) toegang tot het bestand. Ze hebben een kopie gemaakt en verspreiden deze illegaal. Dit kan variëren van het downloaden van films tot het downloaden van muziek of zelfs afbeeldingen, enz.

Afhankelijk van de wetten in uw land, moet u zich mogelijk aan die wet houden. In sommige gevallen kan de gebruiker worden gevraagd om ook kosten te betalen. Bovendien hebben sommige landen mogelijk ook aanvullende wetten voor het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal, ongeacht of de gebruiker daar toestemming voor heeft. Daarom is het belangrijk voor u, de consument, om altijd de algemene voorwaarden te lezen van elke site waarvan u wilt downloaden. Je wilt zeker niet in de problemen komen terwijl je het doet!

Sommige mensen geven de voorkeur aan de privacy van een privétracker.

Dit zijn programma’s die de bestanden automatisch voor u downloaden, zonder dat u online hoeft te zijn. U kunt op uw gemak rondkijken en hoeft zich nooit zorgen te maken dat u wordt gevraagd een vergoeding te betalen voor hun diensten. Dit kan u veel geld besparen, omdat u niet hoeft te betalen voor het onderhoud van de site. Sommige bieden zelfs extraatjes zoals onbeperkte bandbreedte, wat betekent dat u zoveel kunt downloaden als u nodig heeft, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoldoende ruimte! Privé-trackers zijn ook geweldig omdat ze u kunnen helpen als uw computer ooit geïnfecteerd raakt met spyware.

Deze twee opties zijn voor u beschikbaar. Als je de software vindt die nodig is om toegang te krijgen tot de torrents, moet je op zoek naar een betaalde download. Anders kun je met een zoekmachine naar gratis torrent-bestanden zoeken. Deze optie heeft echter een keerzijde. De meeste bestanden zijn waarschijnlijk al gecompromitteerd.

BitTorrent (BTT) kopen met iDeal | BTT Koers | Bitcoin Meester