bullet journal

Wat is het beste bulletjournaal?

Ben je op zoek naar het beste bullet journal? Wil je alles opschrijven wat je in je dag of je hele leven moet doen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bullet-journals zijn de afgelopen jaren ongelooflijk populair geworden. Meer mensen wenden zich tot hen om de dingen die ze in hun leven doen vast te leggen. Ze helpen bij het bijhouden van geweldige afspraken, belangrijke familie-evenementen, verjaardagen, jubilea en zelfs genezers!

Een van de beste methoden voor bullet journaling die ik heb gevonden, is bijvoorbeeld Leuchtturm 1917. Het is gemaakt door de bekroonde auteur Mark Lingrose en het is heel eenvoudig te gebruiken. Het enige dat u hoeft te doen, is de bullet journal-sjabloon downloaden. Dan vult u al uw informatie in en print u uw pagina’s af. Deze pagina’s gaan vervolgens naar een map die vooraf is geladen met alle meest recente memo’s uit uw leven.

Een andere methode die steeds populairder wordt, wordt de klassieke notebook en bullet-spiraal genoemd. Het beste bullet-dagboek wordt het klassieke notitieboekje genoemd omdat u een traditioneel notitieboekformaat gebruikt. Klassieke notitieboekjes zijn gemakkelijk mee te nemen en ze zijn groot genoeg om veel informatie te bevatten. Het traditionele notitieboek is ook flinterdun, dus het is gemakkelijk om op te schrijven. Deze notebooks zijn meestal spiraalgebonden, dus het is moeilijk ze te beschadigen.

De andere optie die u heeft, is het zakvriendelijke bullet journal.

Bullet journals in zakformaat notebook worden de laatste tijd steeds populairder, vooral omdat ze gemakkelijker mee te nemen zijn dan elk ander type. Wat er gebeurt, doe je je informatie aan de binnenkant van een mini-prullenbak die een zak heeft. Hierin wordt je pocket notebook geplaatst en neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Als alternatief zijn er ook kleinere versies van het Bullet-journaal, de rastermotief en de desktopcomputer. De grid notebook is een kleinere versie van de traditionele notebook die bijna altijd kleiner is dan een standaard notebook. Deze soorten zijn meestal gemaakt van kwaliteitspapier en de meeste hebben een pagina voor elke dag van het jaar. Ze hebben ook compartimenten voor alleen bestanden en documenten, zodat u ze kunt ordenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u alles kwijtraakt.

Het grootste verschil tussen het bullet journal en het typische notitieboekje is dat de pagina’s van het notitieboekje zijn genummerd met een metalen rug, en de pagina’s in het notitieboekje zijn genummerd met een soort raster. De pagina’s van het grid-notitieboek zijn niet genummerd, maar u kunt een gelijnd of gemarkeerd gedeelte toevoegen zodat u weet waar u iets kunt vinden. De pagina’s in het bullet journal zijn genummerd met een metalen rug of een raster, zodat u gemakkelijk terug kunt gaan en een specifiek deel van uw aantekeningen kunt vinden. De beste bullet-journals bevatten ook een speciale notitie-sectie voor notities en idee├źn die je op een stuk papier hebt geschreven. Dit betekent dat u een notitiegedeelte kunt hebben dat gemakkelijk toegankelijk is, zodat u op elk moment uw notities kunt terugkijken.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl